28.6 C
Deurne
donderdag 11 augustus 2022
Home- DeurneEerste muzikale hints Mol van Deurne 2022 exclusief op DMG Radio

Eerste muzikale hints Mol van Deurne 2022 exclusief op DMG Radio

Net als bij de eerste editie van de Mol van Deurne worden dit jaar door de mol muzikale hints gegeven die het deelnemers makkelijker maakt om achter de identiteit te komen van de mysterieuze persoon. De eerste hint is vandaag te horen om 11.30 uur in het programma Deurne Draait Door op DMG Radio. De komende weken volgt elke zaterdag op dat zelfde tijdstip een nieuwe tip van de mol.

De muzikale hints moeten niet altijd letterlijk worden opgenomen, vertelt DMG-presentator Ivan van Oosterhout: “Vorig jaar zat er ook een kerstnummer bij terwijl het helemaal nog geen Kerst was, dat bleek je toen cryptisch te moeten interpreteren. Het is echt een puzzel die je hersenen flink uitdaagt en vraagt om creatief denken.”

Noëlle van Bussel
Van Oosterhout werkt bij de Mol van Deurne 2022 samen met Noëlle van Bussel die vorig jaar de persoon achter het masker was bij de eerste editie van het spel. “Wij weten ook niet wie de mol is maar we werken achter de schermen wel in opdracht van hem of haar om bepaalde informatie door te spelen aan de deelnemers”, legt Van Oosterhout uit.

Voorsprong
Inschrijven voor de editie van dit jaar kan nog tot en met 23 juli door een mail te sturen naar demol.deurne@hotmail.com. Het echte spel begint in september maar het loont om nu al de muzikale hints te verzamelen, zegt DMG-dj Ivan van Oosterhout: “Teams die de komende tijd elke zaterdag om 11.30 uur naar DMG Radio luisteren voor de hint van die week hebben straks een voorsprong op de andere deelnemers. Dus luisteren zou ik zeggen.”

Twee opdrachten per week
Het complete spel duurt zes weken waarbij je gemiddeld twee opdrachten per week krijgt. Eén opdracht voor doordeweeks en eentje voor in het weekend. Bij een groot gedeelte van de opdrachten kun je zelf de tijd indelen wanneer je deze wilt uitvoeren, zodat het makkelijk te combineren kan zijn met bijvoorbeeld werk of hobby’s.

Tegen elkaar strijden
Teams kunnen tijdens deze editie bij opdrachten ook echt tegen elkaar strijden om het spel zo nog socialer en levendiger te maken. Het team dat als eerste de identiteit van de mol weet te achterhalen wint een leuk geldbedrag in de pot terecht komen voor het winnende team!

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen