13.3 C
Deurne
dinsdag 21 mei 2024
Home- DeurneEerste Temptation VIP Night brengt avondvullende show met sensueel tintje; ‘Denk dat...

Eerste Temptation VIP Night brengt avondvullende show met sensueel tintje; ‘Denk dat mensen hier aan toe zijn’

Een avondvullende show met muziek, entertainment én een sensueel tintje; volgens onderneemster Monique Teunissen uit Deurne is het een concept waar mensen ondertussen wel aan toe zijn. Zaterdagavond 25 november vindt haar Temptation VIP Night voor de eerste keer plaats in Apollo in Deurne-Zeilberg.

Dat er genoeg interesse is in een dergelijk evenement, ziet Teunissen terug in de verkoop van de toegangskaarten: “De special VIP-tickets zijn al helemaal uitverkocht, maar er zijn nog wel een aantal gewone kaarten verkrijgbaar. Je merkt dat mensen het spannend vinden en nieuwsgierig zijn omdat ze niet precies weten wat ze kunnen verwachten.”

Ouder uitgaanspubliek
Het idee voor de showavond kreeg Monique Teunissen doordat er volgens haar voor het wat oudere uitgaanspubliek niet meer zoveel te beleven is. “We richten ons op iedereen van ongeveer 30 tot 65 jaar oud. De mensen die vroeger op stap gingen en die eigenlijk nog best een keer een avondje weg willen, maar waar niet echt meer iets is dat hen aantrekt”, zegt Teunissen.

Swingen
Dat is precies het gat waar de onderneemster in wil springen met de Temptation VIP Night: “Het is een heel gevarieerde show in een exclusieve sfeer met onder meer muziek van de Groove Foundation. Dat is een band bestaande uit veertien leden, die de hele avond disco- en soulmuziek brengen waar je lekker op kunt swingen. Daarnaast betreden de leden van House Of Grace het podium van Apollo met hun strakke dansroutines en groepsacts in adembenemende kostuums en de nodige portie humor.”

Ook aan de liefhebbers van het Hollandse lied is bij de VIP Night gedacht. “We hebben Mike Peterson, die bekend staat om zijn authentieke en prachtige soulstem. Daarnaast is er ook livemuziek van volkszanger Fred Hanjoel, die in de regio Den Haag al heel populair is”, vertelt Monique Teunissen.

Sensueel tintje
Naast de muziekoptredens, zijn er bij het evenement een aantal acts die de show een sensueel tintje moeten gaan geven. Daarvoor heeft Teunissen een vijftal travestieten en verschillende stripacts klaar staan, die daar voor gaan zorgen: “Voor de dames zijn er een aantal zeer aantrekkelijke shows te zien en te beleven, maar ook zullen we de heren niet vergeten.” De initiatiefneemster van de Temptation VIP Night verwacht niet dat mensen daar aanstoot aan zullen nemen: “Dat is al lang niet meer een taboe. Ik denk dat iedereen daar wel aan toe is. Bovendien is het juist allemaal heel smaakvol. Zowel de heren als dames zien er heel mooi uit.”

Voor de presentatie van de show heeft Teunissen de Hagenaar Marvin Verwijk ingeschakeld. “Hij is echt heel leuk en heeft veel humor. Marvin is onder meer bekend van The Voice of Holland en Idols, waaraan hij meedeed vanwege zijn prachtige stem. Maar hij kan ook heel goed en grappig de avond aan elkaar te praten met zijn typetje van Fred van Leer”, zegt Monique Teunissen.

De eerste editie van Temptation VIP Night vindt plaats op zaterdag 25 november in Apollo aan de Blasiusstraat 9 in Deurne-Zeilberg en begint om 21.00 uur. Meer informatie en tickets vind je op apollo-deurne.nl.

Foto: Temptation Events

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen