18.6 C
Deurne
donderdag 20 juni 2024
Home- DeurneEindelijk weer een echte Koningsdag in Deurne met slingermarkt, foodtrucks en veel...

Eindelijk weer een echte Koningsdag in Deurne met slingermarkt, foodtrucks en veel muziek

Na twee jaar dat de coronapandemie roet in het eten gooide, kan er dit jaar eindelijk weer een echte Koningsdag plaatsvinden in Deurne. Dat begint vanavond al met op verschillende plekken muziekoptredens tijdens Koningsnacht zoals op de Markt en in de Kasteeltuin.

Op koningsdag zelf is er vanaf 12.00 uur op de Markt een complete food experience met verschillende foodtrucks die de lekkerste gerechten bereiden. Van 13.00 tot 17.00 uur is de slingermarkt geopend. Hierbij staan kraampjes verspreid door het centrum van Deurne opgesteld, waar van alles verkocht en gekocht kan worden. Tegelijkertijd is er op de Markt vanaf 14.00 uur livemuziek van de Cats Tribute Band ‘Cats in the House’ en voor de kids zijn er workshops, springkussens en verschillende andere attracties.

Oranje Markt Festijn
Voorafgaand aan Koningsdag is er op de Markt in Deurne op dinsdagavond de Koningsnachtviering met livemuziek bij het Oranje Markt Festijn. Vanaf 19.00 uur zijn er optredens van artiesten en dj’s zoals het Durgedraaid Feestteam, Lux n Flex, Brocco en Daan Peeters.

King of my Castle
In de Kasteeltuin aan het Haageind vindt tijdens Koningsnacht ook nog een ander evenement plaats. Daar treden bij King of my Castle vanaf 18.00 uur Trobi, Sjaak, Craniax en Tony Junior op. Tijdens Koningsdag 27 april staan op dezelfde plek vanaf 14.00 uur artiesten en dj’s op het podium zoals Baby Blue, Abba tribute band A-Fever, Orkesta Fiesta, Het foute uur en Echt Faut.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen