14.9 C
Deurne
woensdag 29 maart 2023
Home- DeurneEindelijk weer een Peelland Truckrun; ‘Wat kan een file toch mooi zijn’

Eindelijk weer een Peelland Truckrun; ‘Wat kan een file toch mooi zijn’

Het heeft door de coronamaatregelen even geduurd maar zondag 12 juni gaat er eindelijk weer een Peelland Truckrun plaatsvinden. Het zal voor de 32ste keer zijn dat KansPlus Asten Someren Deurne en stichting GeJeJong De Wik uit Deurne de tocht houden.

De Truckrun is bedoeld om mensen met een beperking als passagier in een truck mee te laten rijden en te laten ervaren hoe het is om in een grote vrachtauto door de regio te rijden. “Het is altijd prachtig om de vrolijke gezichten te zien van de deelnemers, die genieten er met volle teugen van”, zegt bestuurslid Maico Meyer van KansPlus. “Wat kan een file toch mooi zijn!”

De 54 kilometer lange rit duurt ongeveer drie en een half uur en gaat door Deurne, Vlierden, Ommel, Asten, Someren, Liessel, Milheeze en Bakel. Er wordt om 11.00 uur gestart bij Spuiterij Munsters aan de Daalder 7 in Deurne. Rond 15.00 uur keren de vrachtwagens daar weer terug. Naar verwachting zullen er tussen de 150 tot 200 mensen met een beperking als bijrijder deel kunnen nemen aan de tocht.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen