12.4 C
Deurne
maandag 15 juli 2024
Home- Deurne DMG-dj’s laten auto van Nick Evers uit Meijel weer blinken

[VIDEO] DMG-dj’s laten auto van Nick Evers uit Meijel weer blinken

Elke maand laten de dj’s van het DMG-radioprogramma MiddagMaatjes een auto van een luisteraar weer blinken. Zaterdagmiddag 19 februari werd de auto van Nick Evers uit Meijel onder handen genomen door dj Robin Senders.

Luisteraars van DMG Radio maken elke week kans op een gratis wasbeurt bij Carwash Drive In Deurne en de dj’s doen dan het handmatige voorwerk. De Hyundai IX35 van Nick kon wel een goeie schoonmaakbeurt gebruiken.

Tekst gaat verder onder de video

Inspectierondje
“Radio maken dat kan die Robin wel maar ik ben benieuwd hoe m’n auto er zo meteen aan de andere kant uit komt”, zegt Nick Evers. Hoewel hij eerst nog een beetje sceptisch was over de poetskwaliteiten van DMG-dj Robin Senders, is Nick zeer tevreden over het eindresultaat: “We hebben nog even een inspectierondje gelopen rond mijn auto en het zag er allemaal picobello uit.”

Carwash Alarm
Wil je ook een gratis wasbeurt winnen van Carwash Drive In Deurne voor jouw auto? Luister dan elke zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur naar het programma MiddagMaatjes en als je het Carwash Alarm hoort, bel als eerste met 0493-745020 of stuur als eerste een WhatsApp naar 06-1 66 55 77 3. Onder de vier wekelijkse winnaars, wordt elke laatste zaterdag van de maand de gratis wasbeurt verloot.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en online via dmgdeurne.nl en met de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen