14.9 C
Deurne
donderdag 13 juni 2024
Home- DeurneErbij met Beijer; een nieuw geluid op zaterdagmiddag bij DMG Radio

Erbij met Beijer; een nieuw geluid op zaterdagmiddag bij DMG Radio

Vanaf dit weekend zijn er drie nieuwe radioshows te horen op DMG. Eén van de nieuwkomers in de weekendprogrammering is Erbij met Beijer. Het nieuwe radioprogramma tussen 14.00 en 16.00 uur wordt gepresenteerd door de 27-jarige Davey Beijer.

Helemaal nieuw is hij niet bij DMG want Beijer was al eerder te horen op de radiozender als medepresentator in de programma’s MiddagMaatjes en De Bende van Brabant. “Geweldig om weer terug te zijn bij DMG Radio. Ik heb echt super veel zin om morgenmiddag te gaan knallen. Achter de schermen zijn we al een paar weken bezig om alles voor te bereiden en het gaat echt heel leuk worden”, vertelt Beijer.

De Beijer Uitglijer
Hij gaat in het nieuwe programma ook iets doen, speciaal voor mensen die iets stoms hebben gedaan en daar spijt van hebben. DMG-dj Davey Beijer legt uit: “We hebben iets ludieks bedacht voor degenen die bijvoorbeeld altijd de verjaardag vergeten van hun partner. Of mensen die nogal onhandig zijn en per ongeluk de auto van een vriend of vriendin in de prak hebben gereden. Speciaal voor iedereen die ergens sorry voor wil zeggen, is er nu De Beijer Uitglijer. In dat onderdeel kan je jouw verhaal delen op DMG Radio en als goedmaker draaien we dan een toepasselijke plaat voor degene waar je je spijt aan betuigt. Daarnaast maakt die persoon ook meteen kans op een prachtig boeket bloemen ter waarde van 25 euro, beschikbaar gesteld door Van Deursen Bloemen uit Deurne.”

Handige tips
Verder zorgt Davey er in Erbij met Beijer voor dat je op de hoogte bent van de laatste muziekoptredens en andere interessante evenementen die er plaatsvinden in Deurne en omgeving. Ook geeft hij je een voorproefje van het programma Club Klassiekers dat elke zaterdagavond op DMG Radio te horen is van 20.00 tot 24.00 uur met Davey’s Dance Classic, wordt er gebeld met Berry Toonen en krijg je handige tips en goed bedoelde adviezen in Ons Moeder Zeej Nog.

Broodje Aap
Vanaf dit weekend is er tijdens de lunch ook een nieuw programma op DMG Radio met Theo de Wit. Hij praat je in De Wit in het Weekend bij over wat er in het weekend allemaal te doen is in de regio en je kunt meespelen met het spelletje Broodje Aap. Hiermee kun je elke week een hamburgermenu winnen van Daily Deurne. Tim van der Weerden die voorheen te horen was tussen 12.00 en 14.00 uur, verhuist naar het begin van de zaterdagavond en start met een nieuw programma genaamd Tim’s Weekend Party. Hij stoomt je klaar voor een avondje stappen of gezellig thuis blijven met uitgaanstips, de Cocktail van de Week, de Tim Test en er is aandacht voor lokaal (muziek)talent in Live & Local.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen