Muziekvereniging Excelsior Zeilberg verzorgt vanavond om 20.00 uur in Cultuu..." />
14.5 C
Deurne
zondag 14 april 2024
Home- DeurneExclusive Excelsior neemt je mee rond de wereld

Exclusive Excelsior neemt je mee rond de wereld

Muziekvereniging Excelsior Zeilberg verzorgt vanavond om 20.00 uur in Cultuurcentrum in Deurne de avondvullende show ‘Around the World’. In deze show maakt u een reis langs allerlei muziekstijlen, culturen en dansvormen. 

Gisterenavond was de première van ‘Around the World’. Daarbij was de zaal gevuld met 200 mensen. Excelsior Zeilberg hoeft deze shows niet alleen te doen. De optredens zijn in samenwerking met Millers Inc, Majorettes, De (jeugd) Slagwerkgroep Excelsior, koor Vela Monte, doedelzakvereniging Caledonius en nog andere lokale artiesten zoals Maartje Maas en René Janssen. De shows worden gepresenteerd door Piet van Oosterhout en Bart Verhees.

Excelsior Zeilberg
Het harmonieorkest gaf in 2016 al een soortgelijke show in het Cultuurcentrum. Dat orkest heeft zich inmiddels ontpopt als muziekvereniging en is een grote ”familie” muzikanten met een passie voor muziek. Het motto van Excelsior is dan ook: Excelsior, het draait om muziek. Elke twee jaar voert de groep musici een grote show op met al haar geledingen. Voorzitter Lowie Claessens is trots op zijn vereniging en laat weten erg uit te kijken naar vanavond als hij zijn muzikanten weer ziet spelen voor het grote publiek. ”Het belooft een afwisselende avond te worden die je niet mag missen” zegt de enthousiaste Claessens.

‘Around the World’
Excelsior Zeilberg is er helemaal klaar voor. Twee acts die u vanavond kunt verwachten zijn: een ladder act door de slagwerkers en Vive la France door het harmonieorkest. Nummers als ‘Barcelona’ van Freddy Mercury en Montserrat Caballe zullen ten gehore worden gebracht door onze lokale muzikanten.

Vanavond is uw laatste kans om deze show bij te wonen. Ticketprijs inclusief pauzedrankje bedraagt 12,50 euro. Er is nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wees er snel bij! Kaarten zijn te koop via deze link.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen