12.4 C
Deurne
maandag 15 juli 2024
Home- DeurneTheo en Marleen halen wederom nationale televisie

Theo en Marleen halen wederom nationale televisie

Het mysterie rondom Theo en Marleen krijgt een vervolg. Vanmiddag om 15.30 uur komt SBS 6 naar Vlierden om een item te maken over het koppel dat niemand kent.

Nadat vorig jaar enkele Vlierdenaren werden geïnterviewd om hun mysterieuze brieven, hadden we gisteren de advertenties over de trouwerij van Theo en Marleen in het Weekblad van Deurne. Zo’n beetje alle grote nieuwsmedia in Nederland zijn nieuwsgierig naar de afloop van het verhaal om Theo en Marleen. Vandaag sprak horeca-eigenaar Leon Thijssen al verschillende radiostations toe zoals 3FM, Radio Veronica en Radio 538.

In de ban van Theo en Marleen
Zou Corrie in de advertentie misschien slaan op Prins Corné 1? Heeft het überhaupt wel te maken met Carnavalsvereniging De Dorstvlegels? Het blijft gissen voor vele Vlierdenaren. Op 2 november zullen we het hoogst waarschijnlijk weten. Dan staat de trouwerij van Theo en Marleen gepland in ’t Huis in Vlierden. Voor we zover zijn, komt vanmiddag SBS 6 langs om burgers vragen te stellen over Theo en Marleen. Denkt u meer te weten over dit mysterie of weet u wie Theo en Marleen zijn? Kom dan om 15:30 uur naar ’t Huis in Vlierden. 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen