11.3 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneExperts in de liefde komen samen bij groot trouw-evenement in Deurne

Experts in de liefde komen samen bij groot trouw-evenement in Deurne

Alles dat te maken heeft met trouwen, is zondag 10 december te vinden bij The Grandest Wedding Event Ever van Koonings The Wedding Palace. Tientallen bekende influencers, bruidsexperts, weddingplanners en andere specialisten laten zich zien en horen tijdens het evenement bij de bruidsmodezaak in Deurne.

Van de hapjes tot de dj of livemuziek en van de uitnodigingen tot de taart en de jurk; voor elk onderdeel van het trouwfeest heeft Koonings zondag een persoon uitgenodigd, die er alles over weet en tips heeft voor de bezoekers.

First Dates
Ook is de bekendste koppelaar van het land, Sergio Vyent aanwezig en zal hij in gesprek gaan met het publiek, op zoek naar de prachtigste verhalen over de liefde. Als voormalig gastheer van First Dates heeft hij aardig wat ervaring met de liefde. Dat heeft hem er ook toe geleid om voortaan als trouwambtenaar (BABS) inzetbaar te zijn.

Seksuoloog Eveline Stallaart, bekend van onder andere Married At First Sight, geeft tijdens het trouw-event haar workshop ‘Happy ever after: The I do’s & I don’ts’. Daarin vertelt ze alles over wat wel en wat niet te doen tijdens de huwelijksnacht én daarna.

Bij The Grandest Wedding Event Ever zijn er ook verschillende prijzen te winnen, waaronder een trouwjurk. Het evenement vindt plaats op zondag 10 december van 13.00 tot 18.30 uur bij Koonings The Wedding Palace aan de Dukaat 5-5a in Deurne. Meer informatie en tickets vind je op koonings.com.

Foto: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen