9.2 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- DeurneZangvereniging Together brengt muzikaal lichtpunt met kerstconcert in Willibrorduskerk

Zangvereniging Together brengt muzikaal lichtpunt met kerstconcert in Willibrorduskerk

De ruim zestig leden van zangvereniging Together brengen in de donkere winterdagen een muzikaal lichtpunt met hun kerstconcert op zondagmiddag 17 december in de Sint Willibrorduskerk in Deurne.

Voor het optreden heeft het koor oude en bekende kerstnummers ingestudeerd, maar willen ze het publiek ook verrassen met nieuwe liederen. Naast Nederlandse nummers wordt er in de Engelse, Franse en Spaanse taal gezongen en zal een gedeelte in het Latijn klinken. Alle muziek in het concert, heeft het kerstverhaal als leidend thema.

Samenzang
“Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze muzikale middag. En laat je horen tijdens de samenzang, waarmee Together samen met het publiek één groot koor kan vormen en waarbij de muziek het licht brengt in donkere tijden”, aldus de leden van de zangvereniging.

Het koor dat werd opgericht in 1971, bestaat uit amateurzangers en zangeressen die niet alleen afkomstig zijn uit Deurne, maar ook van verder uit de regio, zoals Asten, Gemert, Elsendorp en het Land van Cuijk.

Het kerstconcert vindt plaats op zondag 17 december om 16.00 uur in de Sint Willibrorduskerk aan de Markt in Deurne. De entree is gratis.

Foto: Dick van der Star

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen