2.4 C
Deurne
zaterdag 3 december 2022
Home- DeurneFamilie Van den Eijnden wordt nieuwe eigenaar Hippisch Centrum Deurne

Familie Van den Eijnden wordt nieuwe eigenaar Hippisch Centrum Deurne

De ondernemersfamilie Van den Eijnden is de nieuwe eigenaar van het Hippisch Centrum Deurne, de accommodatie gaat verder onder de naam Green Valley Estate en zal zich blijven richten op paarden-activiteiten. Dat vertelt Leny van den Eijnden zaterdagochtend in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door.

“Ons bedrijf groeit al jaren en deze locatie hadden we altijd al in ons achterhoofd. Het is niet iets dat nu zomaar uit de lucht komt vallen, we zijn hier al vijfeneenhalf jaar mee bezig”, vertelt de kersverse eigenaresse.

Horecamensen
De familie Van den Eijnden wil de focus in de accommodatie blijven houden op hippische activiteiten, iets dat onbekend terrein is voor de familie. Leny van den Eijnden legt uit: “Wij zijn echte horecamensen, paarden zijn niet onze business dus daarom gaan we ook samenwerken met professionele mensen als Frank Laenen die wel veel ervaring hebben op hippisch gebied”. Laenen was jarenlang general manager van het Equestrian Centre De Peelbergen in Kronenberg . Ook Bas Verhoeven van V2 Facility gaat de familie op facilitair gebied ondersteunen.

Mooi stukje Deurne
Hoewel het Hippisch Centrum onder leiding van de familie Van den Eijnden zich blijft richten op ruiters en hun paarden, wordt ook gekeken naar wat eventueel nog andere mogelijkheden zijn: “De twaalf hectare grote accommodatie is een mooi stukje Deurne. Vlakbij ligt het Zandbos en je hebt de nieuwe activiteiten op de Bruggensweg aan de andere kant. Misschien dat we een verbindende factor kunnen zijn in het verenigen van die twee gebieden”, vertelt Leny van den Eijnden.

De familie is ook in gesprek met twee hippische opleidingen voor een mogelijke samenwerking. Op 1 mei van dit jaar zal de officiële overdracht plaatsvinden.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen