26.1 C
Deurne
donderdag 18 augustus 2022
Home- DeurneFeestelijk onthaal voor lopers Kennedymars bij doorkomst in Deurne

Feestelijk onthaal voor lopers Kennedymars bij doorkomst in Deurne

De wandelaars van de 58ste Kennedymars werden zaterdagavond feestelijk onthaald toen ze Deurne binnen kwamen lopen via de St. Jozefparochie. Op het terrein van Lopersgroep Deurne (AV-LGD) had een grote groep mensen zich verzameld om de wandelaars aan te moedigen terwijl die een gedeelte van de route aflegden over de atletiekbaan aan de Vloeieindsedreef in Deurne. Op het terrein was ook een verzorgingspost opgezet voor de lopers.

Daarna ging de route richting het spoor dat werd overgestoken bij de Lidl. Deze keer gingen de lopers van daaruit niet rechtstreeks richting de Markt maar eerst door de Haspelweg en Hellemanstraat. Die straat kreeg in 2019 de sfeerprijs voor de mooiste, origineelste of gezelligste doorkomst voor de wandelaars. Ook deze keer was er een zeer feestelijke ontvangst in de Hellemanstraat met muzikale klanken van U’mTata en een dj. Buurtvereniging De Helleman, Stichting Factor Deurne West en Carnavalsvereniging De Hellevègers hadden weer een prijswaardige doorkomst op poten gezet.

Ook in het centrum van Deurne werden de wandelaars feestelijk ontvangen met muziekoptredens in de Martinetstraat en op de Markt en veel aanmoedigend publiek op de terrassen. Na de ronde door het centrum gingen de lopers door naar de Mozartstraat in de Houtenhoek en De Rijtse Vennen. Via de locatie van ORO en de Helmondseweg gingen ze richting Helmond en verlieten ze Deurne weer.

Bekijk hieronder een uitgebreide fotoreportage van DMG-fotografen Josanne van der Heijden en Harold van der Burgt. Swipe naar links om alle foto’s te bekijken.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen