12.7 C
Deurne
zondag 1 oktober 2023
Home- DeurneFemke Mestrum uit Deurne eerste winnaar bij de Beijer Uitglijer op DMG...

Femke Mestrum uit Deurne eerste winnaar bij de Beijer Uitglijer op DMG Radio

Luisteraars van DMG Radio kunnen elke maand meedingen naar een mooi grote bos bloemen bij de Beijer Uitglijer. Heb je iets stoms gedaan? Een verjaardag van iemand vergeten of de muziek wat te hard gezet zodat de buren last hadden? Je maakt het weer helemaal goed met de bos bloemen die je kunt winnen bij DMG. Afgelopen maand ging die naar Femke Mestrum uit Deurne, DMG-presentator Davey Beijer bezorgde het boeket van Van Deursen Bloemen bij Femke in de Veenmossingel.

Heb je ook een verhaal over iets waar je sorry voor wilt zeggen tegen iemand? DMG-dj Davey Beijer geeft je elke zaterdagmiddag de gelegenheid om het goed te maken. Iedereen die met zijn of haar verhaal op de radio komt, maakt automatisch kans op een groot boeket bloemen ter waarde van 25 euro. Die komt de dj van DMG zelf bezorgen, vertelt hij: “In samenwerking met Van Deursen Bloemen, kunnen we elke maand een mooie bos bezorgen bij één van de personen waar in de afgelopen vier weken sorry tegen is gezegd. De persoon met de meest originele spijbetuiging wint op de laatste zaterdag van de maand het boeket bloemen. Die ga ik dan persoonlijk bezorgen bij de persoon die de bos het meeste verdient.”

Wil je ook kans maken op het boeket ter waarde van 25 euro? Dat kan door jouw verhaal te sturen naar daveybeijer@dmgdeurne.nl of door op zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur een Whatsapp te sturen naar 06-1 66 55 77 3.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen