Nieuws uit de Regio

Foodcamp over ‘vergeten groenten’ in Deurne

Boer Henk Kerkers uit Deurne houdt samen met chefkok Paul Maas en Wencke Kersten van Kuijpers Personal Training op zaterdag 25 september een foodcamp over ‘vergeten groenten’. Deelnemers krijgen allerlei info en gaan oogsten, eten en bewegen.

De meer dan 100 soorten groenten van voormalig wethouder Kerkers zijn vaak niet te koop in de supermarkt. Denk hierbij aan de
blauwe aardappel, pastinaak en aardpeer. Tijdens de foodcamp vertelt Kerkers meer over zijn bedrijf, biodiversiteit, de bodem en het belang van gezond en duurzaam eten.

Zelf oogsten
Deelnemers gaan deze groenten zelf oogsten en vervolgens samen met chefkok Paul Maas ter plekke bereiden. Wencke Kersten van Kuijpers Personal Training houdt de deelnemers in beweging tijdens hun zoektocht naar de groenten.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden. Er is ruimte voor 80 deelnemers. De foodcamp vindt op 25 september vanaf 14.30 uur plaats aan de Breemortelweg 21 in Deurne.

Foto: Foodcamp Bijzonder Brabants

Advertentie

Deze inhoud is geblokkeerd, accepteer cookies om de inhoud te bekijken.


Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Ga akkoord door op 'Accepteer cookies' te klikken.