11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- DeurneFotograferende automobilist bij ongeval A67 krijgt prent van 380 euro in brievenbus

Fotograferende automobilist bij ongeval A67 krijgt prent van 380 euro in brievenbus

Een automobilist die dinsdag al rijdend foto’s aan het maken was van het ongeval op de A67 krijgt binnenkort een boete van 380 euro in de brievenbus. De politie werd door een vrachtwagenchauffeur geattendeerd op de bestuurder die met een telefoon beelden maakte van het ongeluk met twee vrachtwagens op de A67 ter hoogte van Liessel.

“Aan de andere kant van de weg claxonneerde een vrachtwagen vanwege een sloom rijdende personenauto. Wij zagen dat deze bestuurder al rijdend foto’s maakte van het ongeval. Proces-verbaal van 380 euro is op kenteken uitgeschreven”, meldt de politie.

Twee ongelukken
Op de A67 gebeurde dinsdagochtend twee ongelukken. Rond 08.50 uur raakte een personenauto bekneld tussen twee vrachtwagens bij de afrit Ommel. De bestuurder raakte zwaargewond en moest door de brandweer bevrijd worden uit de auto. De snelweg werd vanwege politieonderzoek en opruimwerkzaamheden richting Eindhoven afgesloten vanaf Liessel.

Engeltje op de schouder
Hierdoor ontstond een file waarin de staart van de rij auto’s rond 11.15 uur ter hoogte van Liessel opnieuw een ongeluk gebeurde met twee vrachtwagens. Een naderende vrachtwagen reed vol in op een stilstaande vrachtwagen. De twee bestuurders moeten volgens de politie een engeltje op hun schouders hebben gehad want hoewel van de cabine van de achteropkomende vrachtwagen vrijwel niets over bleef, overleefden beide chauffeurs het ongeval.

De politie zette daarop de snelweg nog verder af vanaf Helden om de vrachtwagens te kunnen bergen en de snelweg schoon te maken. Rijkswaterstaat meldde rond 13.30 uur dat het onderzoek en werkzaamheden waren afgerond en dat de snelweg weer vrij was.

Lees ook:

Foto: Rijkswaterstaat

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen