10.4 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneOntdekkingstocht in Deurne tijdens eerste Cultuurparade

Ontdekkingstocht in Deurne tijdens eerste Cultuurparade

Deurne heeft een rijk cultureel verenigingsleven, niet voor niets is Deurne het Palet van De Peel. Ook is er volop erfgoed te vinden, zoals een oude boterfabriek en bierbrouwerij. Naast veel muziekverenigingen, vind je hier ook theater, dans, beeldende kunst, film en andere cultuurverenigingen. Hoog tijd om hiermee kennis te maken. Daarom organiseert Leef Deurne de eerste Cultuurparade op zondagmiddag 30 september vanaf 12:00 uur.

AANBOD

In twee wandelingen in en rond het centrum van Deurne kom je langs bijzondere markante plekken en geniet je van diverse optredens van Deurnese artiesten. In samenwerking met Heemkundekring H.N. Ouwerling zal er op diverse plekken verteld worden over de historie van bepaalde gebouwen. De routes en het complete programma van de cultuurparade vind je binnenkort op de site van Leef Deurne.

In het centrum zelf is er ook van alles te doen, het is namelijk mode koopzondag. Op het Martinetplein zal het Cultuurcentrum Martien van Doorne voor de eerste keer ‘Cultuur op het Plein’ organiseren.

DEELNEMERS

Er zijn al enthousiaste verenigingen/groepen die zichzelf gaan laten zien op deze dag. Maar natuurlijk zijn er nog plaatsen voor andere deelnemers!

Wil je graag iets betekenen op deze dag door een optreden of workshop te geven of bijvoorbeeld helpen als vrijwilliger, dan horen we dat graag. Neem dan contact op met Leef cultuurcoach Maartje maartje@muziekschoolmusicas.nl of buurtsportcoach Mandy mandy.smeets@levgroep.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen