11.4 C
Deurne
vrijdag 31 maart 2023
Home- DeurneGemeenschapshuis 'Hofke van Marijke' breidt activiteiten langzaam uit

Gemeenschapshuis ‘Hofke van Marijke’ breidt activiteiten langzaam uit

De musicals van groep 8, de Buurtkamer, de Soos, de biljarters op donderdag, enzovoort: er is weer reuring in het Hofke van Marijke na een lange, stille periode.

Voorzitter Farley Zuidema: “Het is fijn om te zien dat het Hofke weer gebruikt kan worden waarvoor het bedoeld is. Als gemeenschapshuis willen we mensen bij elkaar brengen en een ontmoetingsplek zijn voor de hele gemeenschap.”

Behalve dat, wordt achter de schermen hard gewerkt aan de toekomstplannen voor ‘Hofke 2.0’. “Met het nieuwe bestuur gaan we in gesprek met alle gebruikers van het Hofke. Om de toekomstplannen vorm te geven is het van het grootste belang dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Het zijn nuttige en goede gesprekken, soms ook pittige gesprekken. Alleen als we met alle gebruikers het belang van het Hofke en de toekomstbestendigheid van ons gemeenschapshuis vooropzetten kunnen we samen Hofke 2.0 tot een groot succes maken. Ik heb er vertrouwen in dat dat ons gaat lukken”, aldus de voorzitter.

Bevrijdingsfeest
De voorbereidingen voor het Bevrijdingsfeest op 10 en 11 september, in samenwerking met de Instuif en de werkgroep 100 jaar Sint Jozefparochie, zijn in volle gang. Voor de jeugd tot 18 jaar komen op vrijdagavond Schorre Chef & MC Vals naar het Hofke. Een feest-act bekend van onder andere hun hit ‘Ik moet zuipen!’ Ook de band voor zaterdagavond is gecontracteerd, want dan treedt coverband Steam op. Steam is een damesband met een uitgebreid repertoire: van ABBA tot Bon Jovi en van Kiss tot de Black Eyed Peas. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen