8.4 C
Deurne
maandag 3 oktober 2022
Home- DeurneGemeente Deurne brengt gratis webinar met tips voor drukke ouders

Gemeente Deurne brengt gratis webinar met tips voor drukke ouders

Je bent een hardwerkende ouder en op zoek naar een manier om alle ballen in de lucht te houden, zodat je je werk, gezin, relatie, huishouden, sport en sociaal leven kunt combineren. Niet altijd even makkelijk. Daarom brengt de gemeente Deurne in samenwerking met de stichting Family Factory op maandagavond 17 januari het gratis webinar ‘Alle ballen in de lucht: Hoe dan?!’

In dit webinar van één uur deelt timemanagementcoach Leonie Labrie praktische tips en adviezen, zodat je leert hoe je afrekent met het gevoel dat je honderd dingen tegelijk moet doen. Door de coronacrisis zijn er mogelijk nu nog meer uitdagingen voor werkende ouders terwijl het over het algemeen al hectisch en overvol is.

Nergens tijd voor
Er wordt bij de online-meeting ingespeeld op gevoelens die veel ouders zullen herkennen. Je hebt nergens tijd voor en schiet op alle fronten tekort. Tijd voor jezelf, wat is dat?! En je loopt continu achter de feiten aan. In het webinar leer je hoe je meer gedaan krijgt op één dag. Jij krijgt de tools waarmee je wel tijd voor jezelf kunt maken en je wordt voorbereid, zodat je weet om te gaan met onverwachte zaken zoals een verkouden kind dat ineens niet naar school of de opvang kan.

Inschrijven voor dit gratis webinar kan via de website van Family Factor. Mocht het je niet lukken om het webinar live bij te wonen, dan krijg je na afloop van de online bijeenkomst een terugkijklink via email toegestuurd als je je hebt opgegeven. Het webinar vindt plaats op maandag 17 januari 2022 en begint om 20.00 uur.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen