12.1 C
Deurne
maandag 5 juni 2023
Home- DeurneGemeenteraad van Deurne stemt in met 'Visie Vrijetijdseconomie Deurne 2030'

Gemeenteraad van Deurne stemt in met ‘Visie Vrijetijdseconomie Deurne 2030’

De gemeenteraad van Deurne heeft dinsdagavond unaniem ingestemd met de “Visie vrije tijdseconomie Deurne 2030”. “Dit moet een mooie opsteker in deze lastige tijd voor veel ondernemers en werknemers in deze sector”, meldt wethouder Marinus Biemans op zijn Facebookpagina.

De vrijetijdseconomie is – buiten de huidige stevige dip – een groeisector waar kansen liggen in Deurne. Met de uitvoering van deze visie moet Deurne aantrekkelijker worden voor toeristen én inwoners van Deurne en de Peel.

Parels
Deurne bezit, volgens de wethouder, meerdere parels en groeidiamanten, die de vrijetijdseconomie een boost kunnen geven. Daaronder valt onder andere het natuurgebied van de Peel en de aantrekkingskracht die deze natuur heeft op recreanten en de inwoners van onze gemeente. “Kijk ook naar onze culturele ‘iconen’ en de vele verhalen die ons gebied interessant maken. En vergeet ook niet de kracht onder onze inwoners en ondernemers om fantastische evenementen te organiseren waarmee we laten zien wat Brabantse gezelligheid in de praktijk inhoudt. Na deze unanieme instemming kunnen we hier samen de schouders onder zetten om invulling te geven aan deze visie”, aldus de wethouder.

Foto: DMG webredactie

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen