10.2 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneGezamenlijke actie Deurnese huisartsen; opnieuw boostervaccinaties in Willibrorduskerk Deurne

Gezamenlijke actie Deurnese huisartsen; opnieuw boostervaccinaties in Willibrorduskerk Deurne

De gezamenlijke huisartsen in Deurne gaan woensdag 12 januari nog een laatste keer boostervaccinaties zetten in de St. Willibrorduskerk aan de Markt in Deurne. Deze keer kan iedereen van 18 jaar of ouder terecht die nog geen boosterprik heeft gehad en waarbij de laatste vaccinatie of Covid-besmetting langer dan drie maanden geleden is.

De booster-actie van de huisartsen is mogelijk omdat er van de eerdere dagen dat er werd geprikt in de kerk, nog een aantal vaccins over zijn. De huisartsen geven ook aan dat het woensdag echt ‘op is op’ is.

Je hoeft geen afspraak te maken of je aan te melden. Wel moet je meenemen: je BSN nummer, naam, geboortedatum, woonplaats, emailadres en mobiel nummer en de naam van je eigen huisarts. Ook moet je een schriftelijk bewijs van eerdere vaccinaties meenemen en voorafgaand aan vaccinatie in de kerk afgeven. Daarnaast moet je een gezondheidsverklaring invullen en meebrengen. Deze kun je downloaden via https://www.rivm.nl/documenten/gezondheidsverklaring-boostervaccinatie.

Medische bezwaren, problemen of vragen dien je vooraf te bespreken met je eigen huisarts. Mocht je al een afspraak bij de GGD hebben gemaakt dan ben je ook welkom om de boosterprik eerder te halen bij de actie in Deurne. De afspraak bij de GGD moet je dan wel zelf afzeggen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen