12.5 C
Deurne
dinsdag 24 mei 2022
Home- DeurneGreet Buter blikt bij DMG Radio terug op eerste jaar als burgemeester

Greet Buter blikt bij DMG Radio terug op eerste jaar als burgemeester

Ze is nu bijna één jaar burgemeester van Deurne; in februari 2021 volgde Greet Buter burgemeester Hilko Mak op die met pensioen ging. Bij DMG Radio blikt ze zaterdag 8 januari terug op haar eerste jaar in de gemeente Deurne.

In het radioprogramma Deurne Draait Door bespreekt ze met presentator Ivan van Oosterhout de periode waarin zij als burgemeester meteen met een aantal zware taken kreeg te maken in verband met het landelijke coronabeleid.

Positieve dingen
Maar er wordt ook gekeken naar de positieve dingen die er in de gemeente zijn gebeurd ondanks de coronacrisis. Initiatieven die Buter ook in haar Nieuwjaars-video belichtte. Daarnaast is er aandacht voor de plannen die er voor dit jaar liggen zoals het verder aanpakken van de woningnood, de ontwikkeling van de (jeugd)zorg en de gemeenteraadsverkiezingen die in maart van dit jaar plaatsvinden.

Buter is de eerste vrouwelijke burgemeester van Deurne en was voorheen wethouder voor de PvdA in de Gemeente Laarbeek. Daarvoor was Buter acht jaar raadslid en fractievoorzitter van de partij.

Het interview is rond 10.30 uur te horen op DMG Radio via 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen