12.8 C
Deurne
dinsdag 28 juni 2022
Home- DeurneGladiatoren van Deurne bekend; dit zijn de ondernemers die het tegen elkaar...

Gladiatoren van Deurne bekend; dit zijn de ondernemers die het tegen elkaar opnemen

De Deurnese ondernemers die volgende maand meedoen aan het evenement Gladiatoren van Deurne, kregen zaterdagmorgen te horen tegenover wie ze in de boksring komen te staan. De bekendmaking van de zogenoemde matchmaking was rond 10.30 uur exclusief te horen bij DMG Radio. Met het evenement wordt geld ingezameld voor het TEJO-huis Deurne.

John Bersch van de organisatie van Gladiatoren van Deurne legt uit dat er bij het opstellen van het speelschema is gekeken naar verschillende factoren: “We hebben de spelers verdeeld in de rode of blauwe hoek, dat maakt het voor de jury en de scheidsrechter overzichtelijker. Daarnaast hebben we goed afgewogen welke van de ondernemers we tegenover elkaar zouden zetten. Je wilt vooral een gelijkwaardige partij. Ik denk dat we met deze matchmaking een mooi recept hebben voor een spetterende en succesvolle avond.”

Dit zijn de ondernemers die het tegen elkaar op gaan nemen in de boksring op zaterdag 9 juli.

Rode hoek Blauwe hoek
Coaches: Rik Vriens/Max van de Pas Coaches: Ahmed Khayati/Peter van der Pas
Deelnemers (Heren) Deelnemers (Heren)
Jimmy Smulders (IP Parking) vs Gijs Gijsbers (Gijsbers bestratingen)
Ramon van Zundert (Bouwbedrijf Bukkems-Willems / Hof van Zundert) vs Paul van Dijnen (Leemskuilen bouw)
Bart Witteveen (’T Streeckhuys / Op Hete Kolen) vs Bart Vedder (Bakkerij Vedder)
Marc Berkers (Garage Marc Berkers) vs Peter Nooijen (Auto Italia)
Rob van Berlo (Baroef / Green Valley Estate) vs Jeroen Janssen (In3 / ACCS International)
Ton Sneeuw (Popcorn company) vs Laurens van Dijk (Verhees & van Dijk installateur)
Sven Louwers (Fysiotherapie Rinus Louwers) vs Martien van Hoof (Markkant elektro / Nodalco beveiligingen)
Joan van de Mortel (J. Van de Mortel Hekwerken) vs Hans van den Berkmortel (Van den Berkmortel Fijnmetaal)
Deelnemers (Dames) Deelnemers (Dames)
Evi Bersch (Kapsalon Passion Hair & Beauty) vs Christel Mooren (Verheijen Schilder en Onderhoud)
Chantal Werts (Bakkerij Vedder) vs Mieke Kanters (Studio Mieke focus op jou)
Evie van der Heijden (De Pigment Praktijk) vs Janine van den Eijnden (Baroef / Green Valley Estate)

Livestream
Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar op de tribune maar Bersch heeft ook gedacht aan alle mensen die er niet bij kunnen zijn: “Eén van de mooie dingen die ik heb gezien bij het organiseren van het boks-gala is dat het zorgt voor verbinding in de gemeenschap. Je ziet het onder de ondernemers die meedoen en die hun krachten bundelen om van alles voor elkaar te krijgen maar ook bij organisaties die op één of andere manier mee willen helpen om van het evenement een succes te maken. Daarom ben ik ook heel blij dat DMG heeft aangeboden om Gladiatoren van Deurne een livestream als tv-show te brengen. Het is natuurlijk hartstikke mooi om er in het echt bij te zijn maar als dat nou om welke reden dan ook niet lukt, kun je het dankzij DMG toch meebeleven van thuis uit.”

TEJO-huis
Bij de keuze van het goede doel in Deurne viel bij de organisatie het oog op het TEJO-huis. “Je gaat dan rondkijken in de gemeente welke organisatie het echt verdient en dat is best moeilijk want er zijn in Deurne heel veel mooie initiatieven. Vooral vanwege wat er is gebeurd tijdens de coronaperiode waarin veel jongeren het zwaar hebben gehad, hebben we gekozen voor het TEJO-huis. Gezien de tijdsgeest vonden we dit een goed en belangrijk doel dat ondersteuning kan gebruiken. Veel jeugd heeft het zwaar op school, thuis of in de sociale omgeving en de mensen bij het TEJO-huis geven gratis en anoniem therapeutische hulp op een ongedwongen manier aan jongeren van 10 tot 20 jaar”, legt Bersch uit.

De wedstrijd is een initiatief van Stichting Gladiatoren van Deurne en wordt gehouden met een officiële scheidsrechter en jury van de Nederlandse Boksbond. Het evenement vindt plaats bij Green Valley Estate aan de Bruggenseweg in Deurne en start zaterdag 9 juli rond 19.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. De avond wordt afgesloten met een after-party.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen