15.9 C
Deurne
vrijdag 21 juni 2024
Home- DeurneGolden Earring-legende Cesar Zuiderwijk slaat erop los in Cultuurcentrum Deurne

Golden Earring-legende Cesar Zuiderwijk slaat erop los in Cultuurcentrum Deurne

Drumlegende Cesar Zuiderwijk verzorgde 50 jaar het slagwerk bij de Golden Earring en heeft daarbij door de jaren heen veel meegemaakt. Vrijdag 10 november vertelt hij in Cultuurcentrum Deurne over zijn carrière en geeft hij tips in zijn solotheatershow ‘De naakte waarheid’.

Zuiderwijk is één van de bekendste drummers van Nederland en je hoort hem in wereldhits als Radar Love, Twilight Zone en When the lady smiles. Na meerdere tours over de hele wereld brengt hij nu met zijn nieuwe band Sloper solotheatervoorstellingen. Daarbij werkt hij ook samen met Mario Goossens, de drummer van Triggerfinger.

Augurkenblikken
Zuiderwijk zit vol persoonlijke verhalen over bijvoorbeeld zijn allereerste drumstel van augurkenblikken tot het meest recente showdrumstel met de nodige elektronica en gadgets. In ‘De naakte waarheid’ combineert Cesar zijn onnavolgbare drumpartijen met humor en informatie van ‘behind the scenes’. Bezoekers wordt aangeraden om ook zelf hun drum sticks mee te nemen, voor het geval dat…

Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet en deelt Cesar Zuiderwijk handtekeningen uit. De voorstelling begint vrijdag 10 november om 20.30 uur en vindt plaats in Cultuurcentrum Deurne. Meer info en tickets vind je op ccdeurne.nl.

Foto: Cultuurcentrum Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen