-1.8 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- DeurneParkmanagement houdt enquête bij ondernemers op bedrijventerreinen Deurne

Parkmanagement houdt enquête bij ondernemers op bedrijventerreinen Deurne

Elke drie jaar moeten de bedrijventerreinen in Deurne die nu veiligheidscertificaat hebben, een soort van keuring ondergaan waarna ze opnieuw worden gecertificeerd. Eén van de onderdelen hierbij is een enquête bij de ondernemers op alle bedrijventerreinen.

De werkgroep veiligheid van Parkmanagement Peelland geeft aan dat het van belang is dat er voldoende respons komt op deze enquête: “We vragen daarom ook de medewerking van iedereen waar deze enquête in de mailbox komt. Want de mening van elke ondernemer is natuurlijk heel belangrijk. Met de input kunnen we de komende jaren er weer voor zorgen, dat het nog veiliger wordt op de bedrijventerreinen in Deurne.”

Trend
In Deurne zijn alle bedrijventerreinen voorzien van dit certificaat en dat werpt zijn vruchten af, legt Parkmanager Mirjam van Asten uit: “Naast de financiële voordelen, die het certificaat kan bieden voor ondernemers, is er ook een duidelijke trend te zien, dat op gecertificeerde bedrijventerreinen minder criminaliteit te zien is.”

Cybercriminaliteit
De werkgroep veiligheid richt zich ook op nieuwe soorten criminaliteit waarmee ondernemers te maken kunnen krijgen. “Waar we eerder vooral hebben ingezet op collectieve beveiliging en camera’s om inbraken te voorkomen, zien we dat we nu meer in moeten zetten op het voorkomen  van cybercriminaliteit en ondermijning. Deze criminaliteit is voor de buitenwereld minder zichtbaar, maar kan wel grote gevolgen hebben voor een ondernemer”, legt Van Asten uit.

Parkmanagement Peelland beheert en onderhoudt zes bedrijventerreinen in Deurne en Liessel. Dit doen ze in samenwerking met ondernemers, gemeente, politie en brandweer.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen