8.4 C
Deurne
maandag 3 oktober 2022
Home- DeurneGroot lijsttrekkersdebat in Cultuurcentrum Deurne live op DMG TV

Groot lijsttrekkersdebat in Cultuurcentrum Deurne live op DMG TV

Waar de campagnes voor de gemeenteraadsverkiezingen in Deurne tot nu toe vooral individueel door de partijen werden gevoerd met reclameborden en promotietours, zullen vanaf vanavond de lijsttrekkers ook met elkaar de strijd aangaan.

Het eerste treffen van de politieke partijen is donderdagavond bij het Landbouwdebat van Stop de Stank en vrijdagavond staan de zeven lijsttrekkers opnieuw tegenover elkaar in het Groot Lijsttrekkersdebat van Deurne dat vanaf 20.00 uur ook live wordt uitgezonden op het YouTube-kanaal van DMG.

Vier stellingen
De zeven partijen gaan met elkaar in debat over vier verschillende stellingen op het gebied van intensieve veehouderij, maatschappelijke voorzieningen in de buurt, natuur in de Peel en woningbouw. Daarnaast houdt iedere lijsttrekker een pitch van anderhalve minuut waarin zij uitleggen wat de belangrijkste redenen zijn waarom mensen op hun partij moeten stemmen. De gespreksleider van de avond is Roderik van Grieken, oprichter en directeur van het Nederlands Debat Instituut.

De publieke tribune van het Cultuurcentrum is vrijdag 11 maart geopend en de entree is gratis. Het debat start om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.45 uur. Het complete lijsttrekkersdebat is ook digitaal te volgen en terug te kijken via het YouTube-kanaal van  DMG.

Foto: Cultuurcentrum Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen