7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneGrootste bruidszaak ter wereld geopend door VIPs

Grootste bruidszaak ter wereld geopend door VIPs

Gisteravond opende de grootste bruidsmodezaak ter wereld: Koonings The Wedding Palace. VIP’s als René Shuman waren in het nieuwe pand aan de Dukaat in Deurne. Het paleis van Koonings heeft een oppervlakte van maar liefst 11.000 m2 en er zijn meer dan 4.000 verschillende jurken op voorraad. Zondag 7 oktober is de opening voor het gewone publiek.

Susette Hendriks, bruidstyliste bij Koonings, is blij met alle aandacht, zo vertelde ze op DMG radio. Van bladen als Libelle tot tv, van alle media is er belangstelling. Het TLC-programma ‘Say Yes to The Dress Benelux’ is ook al 3 seizoenen opgenomen in Koonings.
Vijftig jaar geleden ontstond in Deurne Koonings The Wedding Palace in een schuur. Nu – in 2018 – heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot de grootste trouwboetiek ter wereld. Naast bruidsmode, kan men er ook communiekleren en avondjurken- en kostuums kopen. Er worden ook beautybehandelingen aangeboden.

Alle merken bruidsjurken
Naast het ruime aanbod, wil de boetiek zich vooral onderscheiden door de winkelbeleving. Alle beroemde merken in bruidsjurken hebben een eigen winkel in de Wedding Palace. Ramona Koonings, eigenares van de zaak legt uit: “Onze 30 bruidsmodespecialisten nemen aanstaande bruidsparen even mee in een andere wereld. We laten ze alles wat met hun huwelijk te maken heeft, zien en beleven. Eigenlijk geven we ze een voorproefje van de huwelijksdag. Dat maakt de voorbereiding nóg specialer. En dat alles gaat bij ons samen met de echte Brabantse gemoedelijkheid en een hapje en drankje in ons restaurant.”

Open dag op zondag
Op zondag 7 oktober om 11.00 uur kan iedereen een kijkje komen nemen tijdens de feestelijke opening van de nieuwe winkel. De kaarten zijn gratis, aanmelding via Facebook is verplicht. Er zijn artiesten, acts, een taartproeverij, modeshows, danslessen, Disneyprinsessen, ritjes met een koets en nog veel meer. Geïnteresseerden moeten zich vooraf online melden, de kaarten zijn bijna op.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen