17.6 C
Deurne
donderdag 13 juni 2024
Home- DeurneGrote brand in appartementencomplex Liessel, drie gewonden

Grote brand in appartementencomplex Liessel, drie gewonden

In een appartementencomplex bestaande uit elf woningen aan de Hoofdstraat in Liessel, heeft vannacht een grote brand gewoed.

Bewoners van het complex werden geëvacueerd en ondergebracht in een nabijgelegen café. Drie bewoners raakten gewond en werden onderzocht in een ambulance, waarna twee van hen mee moesten naar het ziekenhuis voor nader onderzoek en behandeling.

Het vuur is inmiddels onder controle, hiervoor waren meerdere eenheden van de brandweer en twee hoogwerkers nodig. Vier woningen aan de achterzijde zijn, zoals het er nu uitziet, volledig verwoest door de brand. Ook de overige woningen zijn op dit moment onbewoonbaar vanwege water- en rookschade. Omwonenden wordt geadviseerd ramen en deuren gesloten te houden, dit vanwege aanhoudende rookoverlast.

Volgens getuigen is het vuur ontstaan op één van de balkons en zo overgeslagen naar de woning. Er zal intern worden onderzocht hoe ook de andere woningen vlam hebben kunnen vatten. Met name de bovenverdieping van het complex is zwaar beschadigd.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen