12.4 C
Deurne
maandag 15 juli 2024
Home- DeurneGrote filmquiz op terrassen aan Markt in Deurne

Grote filmquiz op terrassen aan Markt in Deurne

De vorige keer was de Grote Terras Filmquiz in Deurne een groot succes en deden ruim 140 mensen mee met deze quiz in aanloop naar de Nacht van het Witte Doek. Vrijdag 16 augustus is er in samenwerking met de gezamenlijke horeca ook dit jaar weer deze interactieve filmquiz op de terrassen rond de Markt in Deurne.

Vlakbij de terrassen van De Potdeksel, Plein 5, Senza Pari, De Brouwer en Beekman & Beekman komt een groot scherm te staan en vanaf een podium op de Markt wordt de filmquiz gehouden.

Meespelen via smartphone

Deelnemers kunnen op alle terrassen meedoen met behulp van hun eigen smartphone. Tijdens de quiz kunnen deelnemers inloggen op www.kahoot.it. Iedereen kan gratis meespelen in vijf verschillende categorieën met filmvragen. Er worden vooral vragen gesteld over de films die op het festival draaien.

Prijzen

Er zijn vijf prijzen, voor de beste deelnemer van elke categorie. Elke winnaar krijgt twee VIP plaatsen voor de Vriendenfilm van de Nacht van het Witte Doek op zondag 26 januari 2020 en een voucher van een van de cafés aan de markt.

Opgeven voor de quiz vooraf is niet nodig. Je kunt gewoon op een van de terrassen gaan zitten en inloggen. De quiz begint om 20.00 uur en iedereen kan in totaal vijf keer meedoen.

Meer informatie vind je op de website van Nacht van het Witte Doek.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen