16.6 C
Deurne
vrijdag 14 juni 2024
Home- DeurneZomerse kunstmarkt in centrum Deurne

Zomerse kunstmarkt in centrum Deurne

Op de Markt in Deurne staan woensdag 14 augustus tientallen kraampjes opgesteld voor de kunstmarkt. Lokale en regionale kunstenaars en kunstaanbieders laten hun werk zien en er is de mogelijkheid om bepaalde werken te kopen.

Ook ArtORO is aanwezig bij de kunstmarkt met werk dat is gemaakt door hun talenten in het atelier aan het Rijtven in Deurne voor kunstenaars met een verstandelijk beperking.

Livemuziek

Woensdagavond is er livemuziek op de Markt van de band The Containers. Een groep muzikanten die niet het stereotype repertoire van een coverband brengt maar een eigen geluid, dat ze zelf beschrijven als “muzikale fijnproeverij”. De band bestaat Niels Hereijgers (zang/akoestisch gitaar), Jan Vermeeren (gitaar), Theo Streng (drums) en Eric Ansems (basgitaar).

De kunstmarkt vindt plaats op de Markt in Deurne van 13.00 tot 18.00 uur op woensdag 14 augustus. Het optreden van The Containers begin om 20.00 uur.

Lees ook: https://dmgdeurne.nl/deurne-is-ook-kunstzinnig-in-augustus/ en https://dmgdeurne.nl/kleurrijke-opening-tentoonstelling-artoro-in-gemeentehuis/

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen