10.4 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneGrote kraanmachine gestolen van parkeerplaats in centrum Deurne

Grote kraanmachine gestolen van parkeerplaats in centrum Deurne

Een grote kraanmachine die geparkeerd stond op het terrein achter Mennen Verlichting aan de Stationsstraat in Deurne is zondagavond gestolen. Het gaat om een oranje gekleurde verreiker van het merk Manitou, die waarschijnlijk rond 23.00 uur is weggehaald.

Een ooggetuige zag de kraanmachine rond die tijd van het parkeerterrein wegrijden, waarbij ook de zijkant van het pand van de naastgelegen lingeriezaak werd geschampt. Het voertuig ging vervolgens richting de Hogeweg en bleef even stilstaan ter hoogte van de afslag naar de Derpsestraat.

Hoge snelheid
Ondertussen stonden er al een aantal auto’s achter de verreiker, die niet verder konden rijden. Toen de dief dat in de gaten kreeg, is deze met het voertuig er op hoge snelheid  vandoor gegaan. Het is onduidelijk of de gestolen verreiker verder over de Hogeweg is gereden of is afgeslagen naar de Toon Kortoomslaan, richting Liessel.

De eigenaar van het voertuig is op zoek naar mensen die de kraanmachine zondagavond hebben zien wegrijden uit het centrum van Deurne of iets anders verdachts hebben gezien. Tips kun je doorgeven door een email te sturen naar karelmennen@live.nl. Ook de politie doet een oproep: “Zie je het voertuig rijden of weet je waar het voertuig nu staat, neem contact op met de politie. Bij heterdaad op 112 en anders via 0900-8844.”

Foto: Karel Mennen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen