12.1 C
Deurne
maandag 5 juni 2023
Home- DeurneHalve marathon Deurne en andere hardloopwedstrijden gaan toch niet door

Halve marathon Deurne en andere hardloopwedstrijden gaan toch niet door

Het leek zo mooi te worden en de inschrijving was al gestart maar de 35ste Vescom halve marathon van Deurne gaat alsnog niet door. De organisatie laat weten dat het door de huidige coronamaatregelen niet haalbaar is om dit evenement veilig en volgens de regels te houden. Ook de andere afstanden, de Brabantse kampioenschappen en de bambino- en scholierenloop zijn afgelast.

Een enorme domper voor de organisatie: “We hopen dat we corona weer snel achter ons kunnen laten en we in 2022 weer opnieuw dit jaarlijks evenement kunnen organiseren.” De organisatie heeft nog gekeken naar een alternatief maar dat zou alleen mogelijk zijn als er minder beperkende maatregelen waren.

Het parcours had moeten bestaan uit een ronde in en rondom Deurne, met de Markt als start- en finish-locatie. Naast de halve marathon zouden er de 5 kilometer ORO-Centrumloop, de 10 kilometer Gebroeders Swinkels Centrumloop en de 5 en 10 kilometer Houtverwerkingsindustrie Fransen Business Run worden gelopen. Voor de jeugd stonden de MACS bambino- en scholierenloop op het programma.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen