16.2 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneHans van den Eerenbeemt nieuwe voorzitter bij KansPlus Asten-Someren-Deurne

Hans van den Eerenbeemt nieuwe voorzitter bij KansPlus Asten-Someren-Deurne

Kansplus Asten-Someren-Deurne heeft met Astenaar Hans van den Eerenbeemdt een nieuwe voorzitter. Hij neemt het stokje over van Fons van der Gevel. Tijdens de ledenvergadering nam ook bestuurslid Maico Meyer vorige week afscheid. Hij werd onder luid applaus bedankt voor zijn enorme inzet voor de vereniging voor verstandelijk gehandicapten en kreeg hiervoor een attentie aangeboden. Daarnaast werden tijdens de bijeenkomst enkele jubilarissen in het zonnetje gezet.

Naast Hans van den Eerenbeemt als nieuwe voorzitter, werd ook Cindy Cattenstart-van Heugten welkom geheten als nieuw bestuurslid. Mevrouw Van Bussel, de heer Weekers en meneer Hoeben werden herkozen als bestuursleden voor een nieuwe termijn.

Alle jubilarissen kregen naast de felicitaties een attentie aangeboden. Martien en Hennie Relou, de familie van de Bogaart en mevrouw Swinkels werden gehuldigd vanwege hun 25 jaar lidmaatschap. De familie van de Manakker werd gefeliciteerd omdat ze 50 jaar lid zijn van KansPlus Asten-Someren-Deurne.

De organisatie is onder meer bekend van de jaarlijkse Peelland Truckrun, die samen met GeJeJong De Wik Deurne wordt georganiseerd.

Foto: KansPlus Asten-Someren-Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen