9.1 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneHarde wind velt vijf bomen in gemeente Deurne

Harde wind velt vijf bomen in gemeente Deurne

Door de harde wind van vandaag zijn er vijf bomen in de gemeente Deurne omgewaaid en een aantal dikkere takken afgebroken.

In Helenaveen waren aan de Soemeersingel en Helenastraat een aantal bomen niet bestand tegen het stormachtige weer. Ook in Deurne aan de Rogier van Leefdaelstraat brak een boom af. De brandweer heeft de meeste bomen afgezaagd, de resten werden verder opgeruimd door medewerkers van de gemeente.

Storm Eunice
Voor vrijdagmiddag wordt opnieuw harde wind verwacht en heeft het KNMI ook code oranje uitgegeven vanwege storm Eunice. De waarschuwing geldt voor heel Nederland, behalve Limburg. Er wordt gewaarschuwd voor mogelijk omvallende bomen en rondvliegende voorwerpen. Er rijden vrijdag vanaf 14.00 uur door de storm geen treinen meer. Ook in de ochtend rijden er al minder treinen dan normaal.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Stormachtig weekend
Zaterdag doet de wind het in de ochtend nog rustig aan maar vanaf de middag wordt de wind weer sterker. Zondag waait er opnieuw een stevige zuidwestenwind en maandag wordt het net als vrijdag een onstuimige dag met een stormachtige noordwestenwind aan de kust en kans op zware windstoten.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen