17.6 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- Deurne‘Heeft u thuis ook een mijter op?’: kinderen stellen vragen aan Sinterklaas...

‘Heeft u thuis ook een mijter op?’: kinderen stellen vragen aan Sinterklaas bij DMG Radio

Hoewel het maandag 5 december pas echt Sinterklaas is, wordt het feest bij veel mensen in Deurne zaterdagavond al gevierd. Daarom leek het presentator Ramon van Hoek van DMG Radio leuk om de Sint uit te nodigen zodat kinderen hem zaterdagmiddag vragen kunnen stellen.

Want er zijn natuurlijk veel dingen die je best wel eens zou willen weten over Sinterklaas, zoals: heeft hij thuis ook altijd een mijter op? Als de Sint boodschappen doet, gaat hij dan ook met zijn paard of rijdt hij dan gewoon in een auto? En hoe oud is de Goedheiligman eigenlijk ondertussen?

Alles vragen
Alle vragen zijn welkom zegt Van Hoek van DMG: “De kinderen mogen echt alles vragen, dat hebben we met Sinterklaas al van te voren afgesproken. Dus geef maar door wat je allemaal wilt weten over hem en zijn pieten.”

Voice-appje
Kinderen kunnen zaterdagmiddag vragen sturen in een WhatsApp naar 06-1 66 55 77 3. Rond 16.40 uur zal de Sint op DMG Radio alle berichtjes behandelen en live beantwoorden. “Je mag ook een voice-appje sturen, dat is ook voor de Sint leuk als hij je meteen even kan horen”, voegt DMG-dj Ramon van Hoek toe.

Sinterklaas zal van ongeveer 16.40 tot 17.00 uur te gast zijn in het programma Ramon On Air om alle vragen van de kinderen in Deurne te beantwoorden. DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen