18.6 C
Deurne
donderdag 20 juni 2024
Home- ZeilbergHerman Brood komt tot leven in Zeilberg met tribute van Hermanjoop and...

Herman Brood komt tot leven in Zeilberg met tribute van Hermanjoop and his Wild Junkies

Het is alweer bijna 22 jaar geleden dat Herman Brood overleed maar zijn muziek is nog steeds springlevend. Dat bewijzen Hermanjoop and his Wild Junkies zaterdag 21 januari in Café De Kroeg in de Zeilberg met iets dat volgens henzelf niet valt onder de noemer ‘theater’, ‘musical’ of ‘rock show’.

Het wordt een muzikale sensatie en kunstzinnige trip over Herman Brood. “Bezoekers blijven deze show, gepassioneerd kijken luisteren en mee beleven. Zelfs de aan kleding van het podium is al een spektakel”, zeggen de bandleden van Hermanjoop and his Wild Junkies. De band bestaat uit muzikanten uit de regio Deurne en Asten, met een lange muzikale geschiedenis en een gezamenlijke passie voor Herman Brood. Als frontman staat Hermanjoop als Brood-superfan voorop, begeleid door Ad op drums, Juan op basgitaar en Peter en Rob op gitaar. De backing-vocals worden verzorgd door tweeling Eline & Daniek; The TwinditaS.

Kunstwerk
Het optreden in Deurne is een try-out voor The Never Forgotten Legend Tour 2023-2024 van de tribute showband. Niet alleen de bekende nummers als Saturday Night, Dope sucks, Lady killer, Never be clever en Rock and roll junkie komen voorbij in de show maar er wordt tijdens het optreden ook een kunstwerk gemaakt in de stijl van Herman Brood.

Het optreden vindt plaats op zaterdag 21 januari in Café De Kroeg aan de  Blasiusstraat 7 in Deurne-Zeilberg en begint om 22.00 uur. Entree is in de voorverkoop 5 euro inclusief een consumptiemunt, aan de kassa bedraagt de entree 6 euro.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen