5.7 C
Deurne
woensdag 1 februari 2023
Home- DeurneVrouw aangehouden in Someren voor rijden zonder rijbewijs; laat zoon zonder rijbewijs...

Vrouw aangehouden in Someren voor rijden zonder rijbewijs; laat zoon zonder rijbewijs verder rijden

Voor de politie Deurne, Asten Someren was het dinsdag even vreemd opkijken toen ze eerst een vrouw aanhielden die zonder rijbewijs bleek te rijden in Someren. Want even later konden ze hetzelfde voertuig nogmaals aanhouden en bleek dat de wagen nu werd bestuurd door de zoon van de eerder geverbaliseerde vrouw en die was ook niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

Slechts twee minuten later na de eerste aanhouding zag de politie de auto opnieuw in Someren rijden. “Er reed inderdaad iemand anders en de mevrouw die ik eerder sprak, zat er naast. Keurig voor elkaar zou je zeggen! Ik besloot toch even te controleren of het klopte. Vervolgens bleek dat de zoon van deze mevrouw reed. Deze had ook nog nooit zijn rijbewijs gehaald. Zo resulteerde dit opnieuw in een bekeuring”, legt de agent uit.

De politie heeft het tweetal zonder rijbewijs uitgelegd dat bij een volgende constatering het voertuig in beslag wordt genomen. “Mevrouw gaf aan dat ze het zo ver niet wil laten komen en de auto vandaag nog gaat verkopen”, meldt de politie.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen