8.8 C
Deurne
zaterdag 20 april 2024
HomeVan onze partnersHet hele jaar door op elk feest of evenement een bijzondere sfeer...

Het hele jaar door op elk feest of evenement een bijzondere sfeer met de Schirmbar

[ADVERTORIAL] Heb je een feest of organiseer je een evenement? De Schirmbar is het ideale mobiele (feest)paviljoen geschikt tot een capaciteit van ongeveer 90 tot 100 personen. Opgebouwd op een aanhanger kan een Schirmbar naar elke locatie naar wens getransporteerd worden.

In tegenstelling tot een reguliere partytent staat de Schirmbar op steunpoten, heeft een zeildak, een vaste ombouw met ramen en deuren, is uitgevoerd met een houten vloer en is in ongeveer 45 minuten opgebouwd.

Licht en geluid
De Schirmbar is uitgevoerd met een vaste bar-ombouw met spoelbak en een standaard licht- en geluidsinstallatie (licht bestaande uit 4 led barren en een indirecte barverlichting, geluid bestaande uit twee actieve top speakers 800 watt – stuk en een actieve sub van 1200 watt incl. mengpaneel). De inrichting van de Schirmbar is ten allen tijde aan te vullen met andere party verhuur artikelen uit een breed assortiment.

Hoe het werkt
Nadat de Schirmbar op de locatie waterpas is gezet, worden de ingeklapte zijwanden met behulp van een tangheugelmechanisme uitgeklapt. Het geïntegreerde zeildak kan dan uitgevouwen worden en wordt bevestigd aan de bovenrand van de zijwanden. In het middelpunt van de Schirmbar staat een uitschuifbare mast. Hiermee wordt de punt van het zeildak naar boven gehesen waardoor dit zich tevens spant. Aan deze paal zijn ook de lampen en muziekspeakers bevestigd. De barombouw in de Schirmbar is al geïntegreerd en klaar voor gebruik. De toegangsdeur van de Schirmbar is voorzien van een trapje.

De Schirmbar is de perfecte vervanger van een partytent. Met meer mogelijkheden, meer  comfort en sneller opgebouwd dan de meeste andere soorten feesttenten. De Schirmbar is afgeleid van de après ski paviljoenen in de wintersportgebieden en maakt het mogelijk het hele jaar door, op elke locatie een bijzondere sfeer te creëren.

Voor meer informatie, kijk op www.schirmbar.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen