12.8 C
Deurne
dinsdag 24 mei 2022
Home- DeurneMichiel Dankers en Bram van Neerven van DOE! blikken zaterdag terug en...

Michiel Dankers en Bram van Neerven van DOE! blikken zaterdag terug en vooruit bij DMG Radio

Jarenlang was hij een bekend gezicht in de gemeenteraad van Deurne. Al vanaf 1994 is Michiel Dankers als raadslid actief maar na 28 jaar stopt hij met zijn politieke carrière. Zaterdagochtend is hij te gast in het programma Deurne Draait Door van DMG Radio samen met Bram van Neerven die hem opvolgt als voorzitter van DOE!

Afgelopen week werd bekend dat de Deurnese politiek het voortaan zonder Michiel Dankers moet doen. Hij heeft de voorzittershamer van politieke partij DOE! overgedragen aan de 26-jarige Bram van Neerven. De fractie stemde unaniem in met de opvolging. Van Neerven werd al commissielid toen hij negentien was en lid van de gemeenteraad voor DOE! op zijn twintigste.

Bij DMG Radio gaan Michiel Dankers en Bram van Neerven zaterdag 2 april rond 10.30 uur in gesprek met presentator Ivan van Oosterhout en wordt er teruggeblikt op de carrière in de lokale politiek van Dankers maar wordt er ook vooruitgekeken naar de toekomst met Van Neerven als nieuwe voorzitter van de partij.

In de regio Deurne is DMG te ontvangen op 106.2 FM en online kun je luisteren via dmgdeurne.nl en met de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Lees ook:

Michiel Dankers neemt na 28 jaar afscheid van Deurnese politiek; Bram van Neerven nieuwe voorzitter DOE!

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen