18.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneHilarische taferelen in toneelstuk Onrust op Hoeve Rosa; Klotlanders vijf keer op...

Hilarische taferelen in toneelstuk Onrust op Hoeve Rosa; Klotlanders vijf keer op het podium met nieuwe klucht

De spelers van toneelvereniging de Klotlanders zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met de voorbereidingen van hun nieuwe klucht Onrust op Hoeve Rosa. Het stuk van José Vercoulen en Tanja Vastbinder staat garant voor uiteenlopende hilarische taferelen waarbij het kersverse bruidspaar Stan en Tanja een belangrijke rol speelt.

Het verhaal begint met het huwelijk van de twee tortelduifjes. De dag na de bruiloft wordt het gewone leven weer opgepakt op de boerderij. Iedereen komt bij elkaar om het kersverse bruidspaar uit te zwaaien. Al snel blijkt dat de twee families totaal verschillend zijn en moeten wennen dat ze nu familie van elkaar geworden zijn. Wat voor de ene wat beter verloopt dat voor de ander.

Twee vreemden
Wanneer zich die middag twee vreemden, totaal onverwacht, zich melden op de boerderij krijgt de dag een nieuwe wending. Wat komen die twee hier doen? Opoe vertrouwt het niet en laat dit duidelijk merken. Maar toch besluiten Piet en An de twee aan te nemen om te werken op de boerderij.

In rep en roer
Wanneer die nacht wordt ingebroken op de boerderij is iedereen in rep en roer. Al helemaal wanneer de trouwe knecht Sjef hiervoor wordt opgepakt. De verdenkingen vliegen heen en weer. Zijn het de twee vreemden die onverwacht kwamen? Of toch iemand anders? Wie is er nog wel te vertrouwen en wie niet? Dan opeens krijgt het verhaal een compleet andere wending…..er heerst onrust op Hoeve Rosa.

Première in Zeilberg
Het toneelstuk van de Klotlanders staat onder regie van Wilma van Dijk en wordt komende weken vijf keer uitgevoerd. De première vindt plaats op zaterdag 15 april in Sociaal Cultureel Centrum Den Draai in de Zeilberg. Daarna is Onrust op Hoeve Rosa nog te zien op zaterdag 22 april in het Parochiehuis in Bakel en op zaterdag 29 april in het Cultuurcentrum in Deurne. In de maand mei zijn er nog twee uitvoeringen in Sociaal Cultureel Centrum Den Draai aan de Blasiusstraat in de Zeilberg op zaterdag 6 mei en zaterdag 13 mei. De voorstellingen beginnen telkens om 20.00 uur, inloop is mogelijk vanaf 19.30 uur. Meer informatie en tickets vind je op deklotlanders.nl.

Foto: Toneelvereniging de Klotlanders

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen