17.6 C
Deurne
donderdag 13 juni 2024
Home- St. JozefparochieHofke van Marijke viert bevrijding met weekend vol festiviteiten en optreden Steam...

Hofke van Marijke viert bevrijding met weekend vol festiviteiten en optreden Steam Sister

Het feest moest al een paar keer worden uitgesteld door onder meer de coronapandemie maar op vrijdag 13 mei en zaterdag 14 mei gaat in de Hei eindelijk het dak er af met een weekend vol festiviteiten bij het Hofke van Marijke. Twee dagen lang zijn er optredens van onder meer Schorre Chef en MC Vals en de bekende meiden-coverband Steam Sister.

In samenwerking met Stichting Instuif het Hofke en de werkgroep 100 jaar Sint Jozefparochie organiseert het Hofke van Marijke een feest waarbij bevrijding centraal staat. Voorzitter Farley Zuidema legt uit: “Het is fijn dat we eindelijk in het Hofke weer een echt groot feest kunnen organiseren, we hebben er lang genoeg op moeten wachten. De naam bevrijdingsfeest’ is absoluut toepasselijk. We willen het Hofke dit weekend helemaal vol hebben, samen oude tijden laten herleven. Ik ben ervan overtuigd dat het een weekend wordt waar we nog lang over zullen napraten.”

Glitters, stoom en neon
Op vrijdag 13 mei trapt de jeugd het feestweekend af met Schorre Chef en MC Vals en op zaterdag 14 mei komt Steam Sister naar de Sint Jozefparochie. De vijfkoppige coverband brengt bekende hits uit de 80’s maar ook nieuwere R&B-, rock- en happy hardcore-muziek in een energieke show vol glitters, stoom en neon. Steam Sister staat dit jaar ook onder meer op Landgraaf Live en Paaspop.

Vrijkaarten DMG Radio
Kaarten kun je krijgen via de website van het Hofke van Marijke en bij de Plus in de St. Jozefparochie. Daarnaast maak je ook bij DMG Radio kans op twee kaarten voor de jeugdavond op 13 mei en twee kaarten voor het optreden van Steam Sister op 14 mei. Om de vrijkaarten te winnen, moet je zaterdag 7 mei luisteren naar het programma Deurne Draait Door tussen 9.00 en 12.00 uur op DMG Radio.

Meer informatie vind je op www.hofkevanmarijke.nl/bevrijdingsfeest of mail naar info@hofkevanmarijke.nl.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen