17.1 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- Deurne Ilse van Deurssen nieuwe Kanjer van de Maand bij DMG; ‘Ze...

[VIDEO] Ilse van Deurssen nieuwe Kanjer van de Maand bij DMG; ‘Ze geeft echt om de mensen’

Elke maand zet DMG iemand in het zonnetje die altijd klaar staat om een ander te helpen, zonder daar iets voor terug te verwachten. Zaterdag werd Ilse van Deurssen uit Deurne uitgeroepen tot Kanjer van de Maand en werd een grote bos bloemen bij haar bezorgd door DMG-presentator Ivan van Oosterhout.

Ilse was aangemeld voor de actie door haar dochter Esther. Ze vond dat haar moeder het heel erg verdiend heeft om Kanjer van de Maand te worden bij DMG: “Ze werkt bij de buurtzorg en is super begaan met iedereen. Ze werkt ontzettend hard en met veel passie. Ze geeft echt om de mensen.”

Tekst gaat verder onder de video.

Gevallen
Esther van Deurssen legt uit dat moeder Ilse altijd een ander op de eerste plaats zet en het daarom belangrijk is dat zij met de actie van DMG nu eens een keer zelf op de eerste plek staat: “Mijn oma van 88 jaar oud, haar moeder, is onlangs flink gevallen en ook toen heeft ze alles geregeld en haar weekend weg afgezegd. Ons mam staat ook nog eens voor iedereen die ze kent altijd klaar. Voor mij en mijn zussen, haar kleinkinderen, haar tantes en waarschijnlijk nog veel meer mensen. Ik denk dat iedereen die haar kent zal beamen dat zij een super lieve zorgzame vrouw is, die altijd voor een ander klaarstaat.”

Aanmelden
Ken je ook iemand in jouw omgeving waar anderen altijd op kunnen rekenen en die het ook verdient om Kanjer van de Maand te worden? Stuur dan een mailtje naar kanjer@dmgdeurne.nl met de naam en het telefoonnummer van de persoon en een uitleg van waarom jouw kanjer het verdient om ook eens een keer in het zonnetje te staan.

Deurne Draait Door
Elke laatste zaterdag van de maand om 11.15 uur wordt uit alle aanmeldingen één persoon geloot in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door en gaat presentator Ivan van Oosterhout de enorme bos bloemen ter waarde van 25 euro bezorgen bij de ‘Kanjer van de Maand’. Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen