9.6 C
Deurne
vrijdag 19 april 2024
Home- DeurneIn memoriam: Jeroen Venner (1981-2024); ‘Iemand waarop je kon bouwen en vertrouwen’

In memoriam: Jeroen Venner (1981-2024); ‘Iemand waarop je kon bouwen en vertrouwen’

Familie, vrienden en bekenden hebben donderdagmiddag afscheid genomen van Jeroen Venner die afgelopen zaterdag op 42-jarige leeftijd onverwacht overleed aan een hartstilstand. Bij de uitvaart waren ook veel leden van SJVV aanwezig om gehuld in roodwitte sjaals hun laatste eer te betonen aan Venner, die jarenlang bij de voetbalclub in de St. Jozefparochie in Deurne actief was.

Jeroen was trainer/leider van de Jo13-2, maar begon al op jonge leeftijd bij SJVV en speelde in alle jeugdelftallen. Later stroomde hij door naar de recreantenafdeling van de senioren, waarmee hij nog verschillende kampioenschappen heeft mogen vieren. Binnen SJVV zette Venner zich ook in voor het veteranenvoetbal en was hij meerdere jaren voorzitter van de veteranencommissie. Daarnaast was hij ook op het veld te vinden als scheidsrechter.

De laatste jaren was Jeroen meer betrokken bij de jeugdafdeling omdat zijn eigen kinderen Thomas en Tim bij SJVV gingen voetballen. Hij werd jeugdleider en ook trainer; hiervoor reed hij meerdere malen per week vanuit zijn woonplaats Helmond naar d’n Dreef.

“Jeroen was een kaderlid waarop je kon bouwen en vertrouwen. Hij stelde het clubbelang boven zijn eigen belang. Hij komt dan ook uit een echte SJVV-familie met de club op de juiste plek. Kortom een persoon waarvan we hadden gehoopt hem nog jarenlang bij ons te mogen houden. Helaas heeft dat niet zo mogen zijn”, laat de voetbalclub weten.

Foto: SJVV

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen