16.6 C
Deurne
vrijdag 14 juni 2024
Home- DeurneInbraak bij stationsrestauratie Deurne; dieven gooien hele zaak overhoop

Inbraak bij stationsrestauratie Deurne; dieven gooien hele zaak overhoop

Dieven hebben in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken in de stationsrestauratie in Deurne. In de horecazaak aan het Stationsplein Deurne zijn verschillende vernielingen aangericht en een aantal spullen gestolen, de schade is aanzienlijk.

De daders zijn op een scooter ontkomen waarbij ze een gedeelte van de buit verloren op straat. Veel van de gestolen spullen zijn via de politie al terug bij de eigenaar doordat een oplettende buurman achter de dieven aanging.

Niet eerste keer
Een grote puinhoop is wat eigenaar Henk Schroijen dinsdagochtend aantrof in zijn zaak Daily Deurne. Ingeslagen ramen, omvergetrokken schappen en producten verspreid over de hele vloer. Het is niet de eerste keer dat de ondernemer wordt getroffen door vernieling en inbraak. “Het is gewoon tuig van de richel. Hopelijk kunnen we de daders aan de hand van camerabeelden achterhalen. Het is gewoon heel laag zoiets, ik vind dat je gewoon met je vingers van andermans spullen af hoort te blijven”, zegt Schroijen.

Gewoon geopend
De horecaondernemer heeft aangifte gedaan en is ondanks de vernielingen in zijn zaak, vandaag ‘gewoon’ geopend. “We konden iets later dan normaal open omdat we vanmorgen eerst flink moesten puinruimen maar daarna draaiden we meteen weer. Mensen die iets gezien hebben dat kan helpen bij het opsporen van de daders wil ik vragen om met mij of de politie contact op te nemen.”

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen