25.9 C
Deurne
maandag 2 oktober 2023
Home- DeurneInloopmiddag Zelfhulp Netwerk in Deurne: ’Lotgenoten begrijpen elkaar vaak beter’

Inloopmiddag Zelfhulp Netwerk in Deurne: ’Lotgenoten begrijpen elkaar vaak beter’

Praten over je problemen is niet voor iedereen even makkelijk, ook al kan dat vaak wel helpen. Bij Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant hebben ze ervaren dat praten met anderen die hetzelfde hebben mee gemaakt en jou werkelijk begrijpen de drempel een stuk kan verlagen. Op dinsdag 6 december houdt Zelfhulp Netwerk een inloopmiddag in het Hofke van Marijke in Deurne waarbij kennis kan worden gemaakt met de organisatie.

“Lotgenoten begrijpen elkaar vaak beter”, zegt de stichting. Of je nou kampt met psychische problemen, lichamelijke problemen of bijvoorbeeld een verslaving, iedereen is welkom bij de bijeenkomst. De kennismaking is er voor alle inwoners en hulpverleners in Deurne die behoefte hebben om te praten met mensen die met hetzelfde worstelen.

De herkenning en het begrip kan een enorme steun zijn voor iemand, geeft Stichting Zelfhulp Netwerk aan: “Dinsdag 6 december houden wij een inloopmiddag in Deurne om al je vragen te stellen en met ons kennis te maken.” De bijeenkomst vindt plaats in het Hofke van Marijke aan de Rembrandt van Rijnstraat 5 in Deurne en duurt van 13.00 tot 14.30 uur. Meer informatie vind je op de website van Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen