5.8 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneInschrijving halve marathon Deurne geopend

Inschrijving halve marathon Deurne geopend

De inschrijving voor de 35ste Vescom halve marathon is gestart. Op zondag 12 september staat het centrum van Deurne in het teken van de hardloopwedstrijd. Naast de halve marathon is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de 5 en 10 kilometer.

Het parcours bestaat uit een ronde in en rondom Deurne, met de Markt als start- en finishlocatie. Naast de halve marathon zijn er de 5 kilometer ORO-centrumloop (individueel), de 10 kilometer Gebroeders Swinkels centrumloop (individueel) en de 5 en 10 kilometer Houtverwerkingsindustrie Fransen business run (teams van drie tot vijf personen). Voor de jeugd is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de MACS bambino- en scholierenloop.

Inschrijven
Deelnemers aan de 5 en 10 kilometer individueel, de halve marathon en de 5 en 10 kilometer business run, kunnen zich tot en met 9 september inschrijven via inschrijven.nl.  Na-inschrijving op de wedstrijddag is vanwege corona niet mogelijk. Kinderen kunnen zich voor de scholierenloop aanmelden door het op school uitgereikte formulier in te vullen of zich in te schrijven via de website van AV-LGD. Alle startnummers kunnen worden opgehaald bij Asteffekan aan de Visser 27 in Deurne.

Kleedruimten
Voor hardlopers die meedoen aan één van de wedstrijden is er op 12 september de mogelijkheid om gebruik te maken van de kleedruimten en douches van zwembad De Wiemel aan de Molenstraat 50a.

Publiek
Langs het parcours is publiek welkom. Als de coronamaatregelen het toelaten, is er na afloop van de wedstrijden op de Markt een muzikale afsluiting.

Foto: AV-LGD

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen