17.9 C
Deurne
woensdag 25 mei 2022
Home- DeurneKleine festivals mogen weer; Terrastival XXL in Deurne kan binnen de regels

Kleine festivals mogen weer; Terrastival XXL in Deurne kan binnen de regels

Festivals met maximaal 750 personen mogen weer en dat laten ze zich bij de Reizende Man in Deurne geen twee keer zeggen. Daarom hebben ze in korte tijd een mini-festival opgezet onder de naam ‘ Terrastival XXL’ met optredens van verschillende dj’s en artiesten.

De mensen snakken weer naar dit soort evenementen weet Rob van Berlo van Baroef, het bedrijf waar ook De Reizende Man onder valt. “Er is duidelijk behoefte aan want het festival is al volgende week zaterdag en het is nu al bijna uitverkocht, we hebben nog maar iets van honderd tickets over”, vertelt Van Berlo zaterdagochtend 14 augustus in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door.

Lekker chillen
“We kunnen omdat we niet afhankelijk van anderen zijn voor materiaal, snel schakelen en in no-time een festival als dit opzetten. Het wordt echt een evenement maar wel allemaal volgens de coronaregels en in goed overleg met de gemeente”, legt Rob van Berlo uit. “Je kunt er lekker chillen met een drankje, lekker eten en er is goeie muziek. We hebben twee area’s, eentje waar je kunt relaxen in een hangmat met cocktails en hapje en een gedeelte waar een bierwagen komt te staan en waar het volume van de muziek wat verder omhoog gaat.”

Vaccinatiebewijs
Het mini-festival vindt zaterdag 21 augustus plaats bij De Reizende Man aan de Liesselseweg 183 in Deurne en start om 13.00 uur. Het Terrastival XXL gaat door tot middernacht, het tijdstip waarop volgens de huidige regels de horeca moet sluiten. Bij het evenement mag je naar binnen als je aan kunt tonen dat je negatief getest bent of als je een vaccinatiebewijs hebt. Tickets voor het Terrastival XXL zijn verkrijgbaar via Tickets Deurne.

Foto: Facebook De Reizende Man

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen