16.2 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneInteresse voor schaken groeit, merkt ook Schaakvereniging Deurne tijdens open avonden

Interesse voor schaken groeit, merkt ook Schaakvereniging Deurne tijdens open avonden

Dat er een groeiende interesse is voor schaken, merken ze ook bij Schaakvereniging Deurne. Bij de vorige open avond van de club waren er achttien deelnemers waarvan zes personen die geen lid zijn van de vereniging. Donderdag 18 april vindt de inmiddels vierde schaakavond plaats waarbij zowel leden als niet-leden welkom zijn.

Ervaring is niet nodig volgens secretaris Kees van Hooidonk van de schaakvereniging: “Zowel beginners als meer gevorderden zijn welkom. Het is wel noodzakelijk dat de schaker de schaakkunst al machtig is. Het niveau is daarbij niet van belang. Bij de indeling wordt rekening gehouden met de mate waarin de gastschaker de schaakkunst machtig is.”

Meespelen tijdens de open avonden is gratis. Er wordt deelnemers wel gevraagd om zich van te voren aan te melden door een e-mail te sturen naar secretaris@schaakverenigingdeurne.nl. De open avond vindt plaats op donderdag 18 april en begint om 20.15 uur in wijkcentrum de Houten Hoek aan de Haydnstraat 30 in Deurne. Meer informatie vind je op schaakverenigingdeurne.nl.

Foto: Schaakvereniging Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen