10.2 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneInterview met vertrekkend wethouder Marnix Schlösser op DMG Radio

Interview met vertrekkend wethouder Marnix Schlösser op DMG Radio

De vertrekkend wethouder Marnix Schlösser is zaterdag 27 november te gast in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door. Vorige week kondigde Schlösser aan, afscheid te nemen van de gemeente Deurne als wethouder.

Presentator Ivan van Oosterhout gaat in gesprek met Marnix Schlösser over zijn zeven jaar als wethouder in Deurne waarbij successen en leermomenten aan de orde komen. “Ik ben ongelofelijk dankbaar voor de afgelopen jaren. We hebben veel voor elkaar gekregen en daar ben ik trots op. De samenwerking met het college, de raad en de gemeentelijke organisatie was bijzonder prettig, ook als het even moeilijk was. Ik ga dat dan ook enorm missen. Tegelijkertijd heb ik natuurlijk ook heel veel zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan”, legt Schlösser uit.

DMG Studio
In zijn rol als wethouder heeft hij zich beziggehouden met de onderwerpen zorg en welzijn, duurzaamheid, afval en financiën en schoof hij regelmatig aan in de studio van DMG Radio om de inwoners van Deurne een kijkje in de keuken van de gemeente te geven. Schlösser zal dinsdag 25 januari 2022 officieel afscheid nemen tijdens zijn laatste raadsvergadering.

Het gesprek met de vertrekkend wethouder kun je zaterdag even na 10.30 uur beluisteren in het programma Deurne Draait Door. DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen