11.4 C
Deurne
vrijdag 31 maart 2023
Home- DeurneInterview wethouder Schlösser over start TEJO-huis bij DMG Radio

Interview wethouder Schlösser over start TEJO-huis bij DMG Radio

Volgende maand wordt in Deurne het TEJO-huis officieel geopend. Wethouder Marnix Schlösser vertelt zaterdag 28 augustus op DMG Radio meer over dit initiatief dat gratis en anoniem therapeutische hulp gaat bieden aan jongeren.

Ook praat Schlösser met DMG-presentator Ivan van Oosterhout over de mantelzorgwaarderingsactie van de gemeente Deurne. Om alle mantelzorgers te bedanken voor hun inzet, geeft de gemeente in samenwerking met Steunpunt Mantelzorg van de LEVgroep cadeaubonnen van 50 euro aan volwassen mantelzorgers en een geldbedrag van 50 euro aan jonge mantelzorgers tot 18 jaar. De wethouder legt zaterdag meer uit over de actie en over hoe je je kunt aanmelden.

Het interview met Schlösser wordt zaterdag 28 augustus rond 10.30 uur uitgezonden tijdens het radioprogramma Deurne Draait Door. DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen