9.6 C
Deurne
vrijdag 19 april 2024
Home- DeurneInwoners Deurne krijgen hulpmiddelen te leen van gemeente voor Landelijke Opschoondag

Inwoners Deurne krijgen hulpmiddelen te leen van gemeente voor Landelijke Opschoondag

Om zwerfaval tegen te gaan vindt op zaterdag 23 maart de Landelijke Opschoondag plaats. In Deurne kunnen inwoners voor deze actiedag van de gemeente een grijper en een ring voor een vuilniszak lenen, waarmee je het afval makkelijker kan opruimen. Ook kun je het verzamelde zwerfvuil laten ophalen, zodat je het niet in je eigen grijze container hoeft te deponeren.

Om gebruik te kunnen maken van de schoonmaakspullen moet je deze uiterlijk donderdag 21 maart aanvragen door een email te sturen naar deurnedoett@deurne.nl. Nadat je een bevestiging hebt ontvangen, kun je van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 16.30 uur een grijper en een ring ophalen bij de gemeentewerf aan de Energiestraat 17 in Deurne. Het is de bedoeling dat je de geleende hulpmiddelen hier ook zelf weer terugbrengt.

Als je wilt dat het door jou verzamelde zwerfafval gratis wordt opgehaald, kun je dit ook uiterlijk 21 maart in je email aan via deurnedoett@deurne.nl melden, het afval wordt dan maandag 25 maart opgehaald.

Foto: gemeente Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen